Het gezicht achter Lonable:
Ilona van Heumen

 

Van jongs af aan droomde ik van een eigen bedrijf waarin ik mijn creativiteit en passie maximaal kan uitvoeren. Zodoende startte ik mijn eigen onderneming: Lonable. Als afgestudeerd decoratie en restauratie specialist en jonge ondernemer zet ik mij in voor de pracht van ambacht. Tijdens mijn opleiding heb ik een breed scala aan decoratieve en restauratieve technieken opgedaan, waaronder vele schildertechnieken, het werken met bladgoud en het maken van glas-in-lood. Door ervaringen bij verschillende bedrijven en in verschillende vakgebieden ben ik breed georiënteerd en heb ik een diversiteit aan technieken en vaardigheden te bieden. Uiteindelijk nam mijn passie voor glas-in-lood de overhand binnen mijn bedrijf, maar ook ander restauratie en decoratie werk is nog steeds van harte welkom.

Door mijn liefde voor oude ambachten te combineren met mijn jonge, innoverende blik wil ik de geschiedenis behouden en toch inspelen op onze steeds moderner wordende wereld. Hierbij richt ik me op de meest milieubewuste keuzes, want zonder gezond milieu staan we nergens. Mijn missie is om zoveel mogelijk te werken met milieuvriendelijke en duurzame materialen. Hierin wordt gelukkig steeds meer mogelijk.

Naast projecten in Nederland heb ik ook aan buitenlandse projecten mogen werken in het glooiende Noord-Ierland en het hectische Parijs. Ik vind het geweldig om andere culturen te ontdekken en hier inspiratie uit te halen.

 

 

Lo·na·ble (naamwoord, samenvoeging); bestaande uit
1 Lona ; vervoeging van ‘Ilona’
2 Able ; Engels woord voor ‘kunnen’

~ wat Ilona kan ~